Esenyurt'ta Yangın Son Dakika - Esenyurt'ta Okulda Yangın Çıktı: Oy Sayımına Bir Süre Ara ... : Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı.

Esenyurt'ta Yangın Son Dakika - Esenyurt'ta Okulda Yangın Çıktı: Oy Sayımına Bir Süre Ara ... : Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı.. Çatılar alev alev yanarken, 2'si çocuk 3 kişi. Apartmanda mahsur kalan vatandaşları itfaiye ekipleri kurtardı. Esenyurt'ta bir boya fabrikasının deposunda yangın çıktı. Esenyurt'ta bir binada çıkan yangında anneanne ile 8 yaşındaki torunu hayatını kaybetti. İstanbul valiliği ve i̇bb'den yapılan son dakika açıklamasında yangının kontrol altına alındığı bildirildi.

Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. 04 haziran 2019 salı 14:53 | son güncelleme: Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in. Yangından etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı. Apartmanda mahsur kalan vatandaşları itfaiye ekipleri kurtardı.

Son dakika: İstanbul Esenyurt'ta işçilerin kaldığı ...
Son dakika: İstanbul Esenyurt'ta işçilerin kaldığı ... from foto.sondakika.com
İstanbul esenyurt 'tan son dakika haberi geldi. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Yangın sonrası bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir boya fabrikasının deposunda yangın çıktı. Son dakika haberine göre, i̇stanbul esenyurt'ta bir binada çıkan yangında bir kadın ile çocuk hayatını kaybetti. Esenyurt'ta araç klimaları üreten 3 katlı bir fabrikanın bodrum katında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta, 7 katlı binanın giriş katındaki elektrik panosunda çıktığı öne sürülen yangında üst katlarda mahsur kalan 8 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı.

İsanbul valiliği yangının kontrol altına alındığını duyurdu.

Esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın çevredeki binalara da sıçradı. Yangın ile ilgili son dakika gelişmeleri ise herkes tarafından merak ediliyor. İki katlı sitenin çatısındaki yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. Edinilen bilgilere göre esenyurt'ta bir bölgede yangın çıktı. Esenyurt'ta bir binada çıkan yangında anneanne ile 8 yaşındaki torunu hayatını kaybetti. İstanbul esenyurt'ta bir boya fabrikasının deposunda yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta yangın esenyurt'ta apartmanın giriş katında çıkan yangında bir çocuk yaralandı. Haberler.com'un size anlık bildirim göndermesine izin veriyor musunuz? Yangından etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı. Esenyurt'ta araç klimaları üreten 3 katlı bir fabrikanın bodrum katında yangın çıktı. Esenyurt fatih sanayi sitesinde yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan plastik fabrikasında gece saatlerinde yangın çıktı.

Çatılar alev alev yanarken, 2'si çocuk 3 kişi. Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in. İstanbul esenyurt'ta bulunan plastik fabrikasında gece saatlerinde yangın çıktı. İstanbul valiliği ve i̇bb'den yapılan son dakika açıklamasında yangının kontrol altına alındığı bildirildi. Boya ve tiner bulunan depodaki yangın büyük uğraş sonucunda kontrol altına alındı.

Esenyurt'ta 4 katlı binanın çatısında yangın çıktı. - Son ...
Esenyurt'ta 4 katlı binanın çatısında yangın çıktı. - Son ... from foto.sondakika.com
Dumanlar arasındaki eve giren itfaiye ekipleri üst kattaki vatandaşlara, herkes nefes alacağı yerlere geçsin diyerek seslendi. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta bir boya fabrikasının deposunda yangın çıktı. İstanbul esenyurt kıraç'ta plastik fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta 4 katlı bir apartmanda çıkan yangında aralarında bir anne ve bebeğin de olduğu çok sayıda kişi mahsur kaldı. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Apartmanda mahsur kalan vatandaşları itfaiye ekipleri kurtardı.

Yangın büyüyerek yandaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına da sıçradı.

İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi'nde bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Haberler.com'un size anlık bildirim göndermesine izin veriyor musunuz? 04 haziran 2019 salı 14:53. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Son dakika haberine göre, i̇stanbul esenyurt'ta bir binada çıkan yangında bir kadın ile çocuk hayatını kaybetti. Bina sakinleri sokağa çıkarken, yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. 60 itfaiye aracı ve 170 personelle müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı yönlendirildi. Esenyurt'ta yangın esenyurt'ta apartmanın giriş katında çıkan yangında bir çocuk yaralandı. İsanbul valiliği yangının kontrol altına alındığını duyurdu. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı yönlendirildi. Katında henüz belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktı.

İstanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye ekiplerince kontrol altına alınmış olup, herhangi bir ölü ya da yaralı bulunmamaktadır denildi. Yangın ile ilgili son dakika gelişmeleri ise herkes tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı erdoğan yüz yüze eğitim için ta. İstanbul esenyurt'ta sabah saatlerinde palet fabrikasında çıkan yangın bitişikteki fabrikalara da sıçradı. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi.

Esenyurt'ta oto döşeme dükkanında çıkan yangın söndürüldü ...
Esenyurt'ta oto döşeme dükkanında çıkan yangın söndürüldü ... from foto.sondakika.com
İstanbul esenyurt kıraç'ta plastik fabrikasında yangın çıktı. 60 itfaiye aracı ve 170 personelle müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerinde polis ve itfaiyenin çalışması sürüyor. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul valiliği ve i̇bb'den yapılan son dakika açıklamasında yangının kontrol altına alındığı bildirildi. Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in. Yangın, kısa sürede büyüyerek yanındaki fabrikalara da daha sıçradı.

Esenyurt'ta araç klimaları üreten 3 katlı bir fabrikanın bodrum katında yangın çıktı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı yönlendirildi. İstanbul esenyurt 'tan son dakika haberi geldi. Apartmanda mahsur kalan vatandaşları itfaiye ekipleri kurtardı. Esenyurt'ta 4 katlı bir apartmanda çıkan yangında aralarında bir anne ve bebeğin de olduğu çok sayıda kişi mahsur kaldı. Çatılar alev alev yanarken, 2'si çocuk 3 kişi. Esenyurt haber, türkiye ve esenyurt'tan son dakika haberleri, güncel haberler, namaz vakitleri, spor ve magazin haberleri ve daha fazlasını buradan okuyabilirsiniz. Esenyurt fatih sanayi sitesinde yangın çıktı. Fabrikanın bahçesindeki malzemeler alev alev yanıyor. Yangın büyüyerek yandaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına da sıçradı. Edinilen bilgilere göre esenyurt'ta bir bölgede yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısında çıkan yangın yandaki binanın çatısına sıçradı. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısı alev alev yandı.

04 haziran 2019 salı 14:53 yangın son dakika. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook